Вече за 2 ри път ми се случва да са ми разхлабени и 5те болта на предна лява джанта. Възможно ли е това да става от само себе си или някои ми прави мрасотии..... вчера даже загубих единия болт....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Важно !!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
В началото като си взех алфата ставам сутринта и тряббаше да пътувам, както си карам нещо почна да лопа, слязах и гледам предна лява гума стои леко на страна проверих болтовете и бяха хлабави всички.До преди твойта тема си мислех че някой нарочно ги е развил, но може би не.Но от тогава като съм ги стегнал та до днеска не съм имал проблем.И аз незнам какво се е случило.
Comment
-
Предна лява гума и при мен, макар и другите да се бяха поразлабили от там яко лумкаше. Лично аз съм ги затягал, така, че не търсете причината при гумаджията. И на мен ми се случва за първи път, но причината е от по-късите болтове за зимните ми джанти, оригиналните 15 за 156.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеА възможно ли е в някой сервиз или гумаджииница да не са ти ги стегнали както трябва
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеслучайно джантите да са боядисвани прахово?
Comment
-
колега един съвет и от мен провери дали след 1 вото разхлабване не са се изяли конусите на джантата ако е така ще се разхлабва вечно после виж резбите на болтовете и на главината и не забравяй също така да контролираш да не би да си с лети джанти и къси болтове или с джанти на друга делителна
успех155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment